Termeni și Condiții

Prima pagină » Termeni și Condiții

Termeni legali

Site-ul www.elevathor.com, numit în continuare și «Site-ul», este proprietatea Themis Media & PR S.R.L., divizia ELEVATHOR, numită în continuare ELEVATHOR și se supune legilor din România. Prin utilizarea Site-ului se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a Site-ului, numiți în continuare «Termeni și condiții». Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, atunci nu vi se permite să utilizați acest Site web și va trebui să întrerupeți imediat această utilizare.

Proprietatea conținutului și utilizarea

Conținutul Site-ului este proprietatea ELEVATHOR și, după caz, a companiilor partenere sau a partenerilor persoane fizice, care vor fi citate ca sursă de conținut și nu poate fi însușit, vândut sau revândut decăt cu acordul scris al ELEVATHOR.

Cu excepția cazului în care este indicat altfel în conținutul relevant și cu condiția să respectați toate obligațiile care vă revin în conformitate cu acești Termeni și condiții, sunteți autorizat să vizualizați, copiați, imprimați și distribuiți (dar nu să modificați) conținutul de pe acest Site web, cu condiția ca o astfel de utilizare să fie făcută numai în scopuri informative, necomerciale și orice copie sau/și distribuire a conținutului pe care o faceți să includă citarea sursei, notificarea privind drepturile de autor sau altă atribuire asociată cu conținutul.

Nu sunteți autorizat să copiați sau să utilizați niciun software, proces brevetat sau tehnologie încorporată sau descrisă în acest Site web.

Veți respecta toate legile aplicabile în ceea ce privește accesarea și utilizarea acestui Site web.

Postând materiale de orice natură pe site, utilizatorii acordă o licență neexclusivă, cu titlul gratuit, irevocabilă și nelimitată în timp și teritorial, prin care se se transmit către ELEVATHOR și Themis Media & PR S.R.L. toate drepturile asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, promovarea sau redistribuirea unor părți din material în orice format media și prin orice canale media, precum și realizarea de opere derivate.

Aspecte privind declinarea răspunderii și actualizări

Site-ul este unul de prezentare și conține doar informații generale. Nu furnizăm în mod direct, prin intermediul Site-ului, consiliere profesională sau servicii. Pentru a accesa serviciile noastre vă rugăm să ne contactați la  office@elevathor.com.

Acest site este furnizat ca atare și nu facem nicio declarație sau garanție expresă sau implicită cu privire la acesta. Fără a limita cele de mai sus, nu garantăm că acest Site web va fi sigur, fără erori, fără viruși sau coduri malițioase, sau că va îndeplinii vreun criteriu specific de performanță sau calitate, compatibilitate, securitate și acuratețe.

Când utilizați acest Site web vă asumați responsabilitatea deplină și riscul de pierderi rezultat din utilizare, inclusiv, fără limitare, cu privire la pierderea de servicii sau date. Nu vom fi responsabili pentru nicio daună directă, indirectă, specială, incidentă, secundară sau punitivă, sau pentru niciun alt fel de daune, fie ca urmare a unui contract, statut, faptă ilicită (inclusiv, dar fără a se limita la, neglijență), sau altfel, cu privire la sau care rezultă din utilizarea acestui site web, chiar dacă am fi cunoscut sau ar fi trebuit să cunoaștem posibilitatea unor astfel de daune.

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât Themis Media & PR S.R.L., respectiv ELEVATHOR. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă doriți acest lucru. Nu controlăm și nu suntem răspunzători pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea altor site-uri. Fără a se limita la cele mai sus menționate, Themis Media & PR S.R.L., respectiv ELEVATHOR își declină în mod special orice răspundere dacă aceste site-uri: încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți sau/și sunt inexacte, incomplete sau conțin informații înșelătoare, sau/și nu oferă o securitate adecvată, sau/și conțin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv, sau/și sunt licențioase sau calomnioase.

 

ELEVATHOR își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul Site-ului, în orice moment. ELEVATHOR își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza pagina Termeni și condiții, în orice moment, fără un anunț prealabil. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a Site-ului nostru în mod periodic, pentru a lua cunoștință de Termenii și condițiile în forma actualizată. Utilizarea continuă a acestui Site după modificarea acestor Termeni și condiții  constituie acordul dumneavoastră cu privire la Termenii și condițiile în forma revizuită, actualizată.

Versiune valabilă din data de 22.02.2022