Servicii

Acompaniem businessurile în strategiile și acțiunile lor de a-și optimiza performanța echipelor, a ledershipului, de a optimiza procesele sau fluxurile interne, de a obține rezultate maxime în proiectele implementate. Dacă sunteți în căutarea unor soluții eficiente și a unui partener de încredere în această direcție, noi suntem alegerea potrivită.

Într-o piață dinamică și în contextul multiplicării și diversificării nevoilor și cerințelor clienților, companiile sunt în proces continuu de adaptare și schimbare  sau chiar transformare organizațională, încercând să răspundă cât mai mult acestor provocări. Soluțiile noastre fac ca acest proces sa fie gestionat mai bine, mai ușor și cu rezultate superioare pentru businessuri, fie că este vorba de adoptarea de noi tehnologii și digitalizare, de introducerea de noi metode de lucru sau de reorganizarea internă, fie că este vorba chiar de schimbarea modelului de business.

Inovație și îmbunătățire continuă

Pe agenda de priorități a companiilor se află preocuparea de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților, a crea experiențe memorabile, a dezvolta produse și servicii noi, cu valoare adăugată pentru clienți, a dezvolta linii de business noi.  ELEVATHOR răspunde acestei preocupări acompaniind businessurile pentru a dezvolta echipe inovatoare și pentru a crea o cultură internă a inovației și a îmbunătățirii continue. De asemenea, investigăm, analizăm și propunem soluții adaptate  pentru a optimiza ariile customer experience și user experience.

Reziliență organizațională

Văzută ca o capacitate generală a unei organizații de a face față situațiilor dificile și neprevăzute și de a-și reveni după aceste situații, mai puternică și mai adaptată, reziliența organizațională este și va fi un deziderat al  businessurilor. Ținând cont de acest deziderat, noi sprijinim companiile în realizarea analizei riscurilor, testarea măsurilor și scenariilor de management al riscurilor și includerea abordării anticipative și preventive în comportamentul managerial de zi cu zi, dar și în dezvoltarea unei culturi a flexibilității, schimbării și adaptării dinamice, a inovării și învățării continue.

Atragerea, motivarea și engagementul angajaților

Ne propunem să fim partenerul relevant al companiilor când vine vorba de engagementul angajaților, de atragerea și fidelizarea acestora. Considerăm că multitudinea experiențelor pe care angajatul le are cu organizația, cu managerul său, cu echipa, cu sarcinile de muncă și claritatea normelor interne, cu valorile și cultura organizațională, cu  politicile interne de carieră și recompensare etc. își pun amprenta asupra nivelului de engagement și a performanței. De aceea adoptăm o abordare sistemică și integrată care ne permite identificarea și aplicarea  de soluții optime, potrivite fiecărui business în parte și fiecărui context în parte.

Viziunea noastră este de a dezvolta manageri-lideri care să fie capabili să construiască echipe performante, să organizeze eficient activitatea acestora, să răspundă cerințelor companiilor privind implementarea politicilor de monitorizare, control și evaluare și a celor de calitate, să gestioneze și să aloce eficient resursele, dar în același timp să fie și cei care inspiră oamenii, traduc într-o manieră mobilizatoare viziunea business-ului, motivează angajații spre atingerea obiectivelor dar și spre dezvoltare personală și profesională continuă și sunt parte activă a echipei și a leadershipului intern, împărtășind din bunele practici și căutând permanent ei înșiși să se dezvolte. Tot ei este important să fie promotorii schimbării, transformării și inovării organizaționale.

Dezvoltarea capitalului uman

Noile tehnologii, transformarea digitală, reglementările internaționale privind politicile ESG, diversificarea canalelor de comunicare etc. vin la pachet cu o creștere a nevoii de noi competențe în organizații dar și de suport în ceea ce privește reprofesionalizarea angajaților, reorientarea și integrarea acestora în noi activități sau pe noi posturi de muncă, concomitent cu păstrarea unui nivel ridicat de motivație și implicare.  Soluțiile noastre sprijină companiile în dezvoltarea multidimensională a capitalului uman – competențe, diversitate și incluziune, implicare, sinergie, performanță.